Säkerställ din körning!
Boka race i förväg!

Boka ditt race

Är ni ett kompisgäng eller kanske ett släktkalas, en möhippa eller en svensexa. Det finns många tillfällen då man vill ha banan för sig själv och bara rejsa mot varandra. Racen går att boka under våra normala öppettider och ofta kan vi även öppna tidigare på vardagar om det passar er bättre. Från kl 12.00 under juli och augusti resp kl 13.00 övriga månader.
På lördagar har vi två morgontider tillgängliga, kl 09.00 -11.00. Egentligen avsedd för möhippor och svensexor men alla kan boka dem, dock är det bara Daytona GP som gäller och max 24 personer per bokning.

Våra olika race

Daytona, Monza eller Suzuka? Det säger kanske inte så mycket mer än att det är namnet på legendariska racingbanor runt om i världen. Det är också namnet på våra race. Här kommer en kort beskrivning av dem.

Individuell tävling

Ni börjar med att bekanta er med bana och gokart under en träningskörning. På det följer två stycken kvalheat med startordning efter s.k. ”Engelsk lottning”. Sammantaget resultat från båda kvalheaten ger startordningen i finalen. Slutligen den stora FINALEN. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. 
Tidsåtgång på banan är 1 timme för grupper upp till 24 pers samt 2 timmar för större grupper om 25 – 48 pers.

Individuell tävling

Ett Monza GP består i all sin enkelhet av 10 min kval, samt en final på 10 varv. 

Om ni är fler deltagare än 24 st, delar vi in er i grupper där de bästa tiderna i respektive kval avgör startordning i finalen och vem som kör vilken final. Det blir två finaler istället för en. 

Tidsåtgång på banan är 30 min för grupper upp till 24 pers samt 1 timme för större grupper om 25 – 48 pers.

Individuell tävling

Ett Suzuka GP består av 10 min kval, samt en final på 15 varv. Sen upprepar vi allt en gång till och kör ytterligare ett kval på 10 min och en andra final på 15 varv. Första kvalet bestämmer startordningen i Final 1, andra kvalet bestämmer startordningen i Final 2. Vinnare är den som har lyckats bäst i de bägge finalerna sammanlagt. 
Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. 
Tidsåtgång på banan är 1,5 timme för grupper upp till 24 pers samt 3 timmar för större grupper om 25 – 48 pers.

Kom och kör drop-in

Vill ni inte boka ett race eller är för få för att göra en bokning så går det lika bra att köra drop-in. Det kan ni göra när som helst under våra lediga tider. Vi kör i 10 minuterspass med paus mellan passen.

Priser för drop in är:

10 minuter – 170 kr.
2 x 10 minuter – 320 kr.
3 x 10 minuter – 470 kr.
4 x 10 minuter – 620 kr.
5 x 10 minuter – 700 kr. (Klippkort)

För att boka ett arrangemang bör ni minst vara 8 personer. Är ni färre kan ni ändå boka banan för er själva men vi har vi ett minimipris för en 1 timmes bokning på 4.800 kr. Tänk på att en bekräftad bokning är bindande!

Bokningsregler: Avbokning kan ske utan kostnad upp till 7 dagar innan bokad tid. Avbokning som sker mellan 7 dagar och 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av bokat belopp. Avbokning med mindre än 24 tim kvar till bokad tid debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokning pga av regn på Lockarps Gokartbana kan göras när som hels utan någon kostnad. Utebliven bokning, dvs ingen kommer och avbokning inte är gjord debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokningar kan endast göras till mail bokning@lockarpsgokart.se och är giltig först efter bekräftelse via mail.

Om ni är en grupp som vill köra minst ett en timmes arrangemang så är det bra om ni bokar det innan. I annat fall så behövs det inte. På startsidan så skriver vi vilka lediga tider som finns innevarande vecka. Under dessa tider kan ni komma och köra utan föranmälan, oavsett hur många ni är. Dessa lediga tider förändras så kontrollera dem innan ni kommer ut till banan.

Ni kan göra en bokning när som helst under normala öppettider men även mellan kl 13.00-17.00 på måndag och onsdag samt från kl 13.00 övriga vardagar.

Att köra i regn är riktigt roligt. Vi har regnkläder åt er som ni får låna. I de flesta fall går det bra att köra i regn men om det ligger mycker vatten på banan så måste vi tyvärr ställa in. Det är alltid upp till dig som är kund om ni vill köra i regn eller inte. Vill ni inte köra så ställer vi in eller försöker hitta en ny tid. Det kostar aldrig någonting om ni vill ställa in pga regn!