Privata event

Vi hjälper gärna till att anordna privata event!

Ett fartfyllt event utöver det vanliga

Är ni ett kompisgäng eller kanske ett släktkalas, en möhippa eller en svensexa. Det finns många tillfällen då man vill ha banan för sig själv och bara rejsa mot varandra. Racen går att boka under våra normala öppettider och ofta kan vi även öppna tidigare på vardagar om det passar er bättre. Från kl 12.00 under juli och augusti resp kl 13.00 övriga månader.

På lördagar har vi två morgontider tillgängliga, kl 09.00 -11.00. Egentligen avsedd för möhippor och svensexor men alla kan boka dem, dock är det bara Daytona GP som gäller och max 24 personer per bokning.

Lockarps gokart

Daytona GP

Individuellt race
600 kr / pers
Minimidebitering 8 pers

Daytona-banan i USA är mest känd för sin roliga banlayout och den mytomspunna ”korkskruven”. Det är vårt mest populära race, alltid uppskattat, alltid rätt.

Ett Daytona GP består av 10 min träning, 2 st kvalheat med lottad startordning samt en final med startordning efter resultaten i kvalheaten. 

Tävlingen avslutas med prisutdelning med medaljer åt de tre första.

Om ni är fler deltagare än 24 st så delar vi in er i grupper där alla möter alla i kvalheaten och kör två finaler istället. En B-final för de som har lyckats lite sämre i kvalheaten samt A-final för de som har lyckats bäst. Alla får köra lika mycket.

Tidsåtgång för upp till 24 pers är ca 1 timme + omklädnad och genomgång. Räkna med ytterligare ca 1 timme för grupper om 25-48 personer som tillkommer.

Samling ca 30 min innan bokad tid.

Suzuka GP

Individuellt race
850 kr / pers
Minimidebitering 8 pers

Suzaka i Japan är mångas favoritbana och ett kraftprov för alla förare. Känd för sin svåra kurva 130R som kräver sin man . För dig som känner för en utmaning.

Ett Suzuka GP består av 10 min kval, samt en final på 15 varv. Sen upprepar vi allt en gång till och kör ytterligare ett kval på 10 min och en andra final på 15 varv. Första kvalet bestämmer startordningen i Final 1, andra kvalet bestämmer startordningen i Final 2. Vinnare är den som har lyckats bäst i de bägge finalerna sammanlagt. 

Tävlingen avslutas med prisutdelning med medaljer åt de tre första.

Om ni är fler deltagare än 14 st, delar vi in er i grupper där de bästa tiderna i respektive kvalheat avgör startordning i finalen och vem som kör vilken final. Det blir två finaler istället för en. En B-final för de som har lyckats lite sämre i kvalet samt A-final för de som har lyckats bäst. När vi sedan börjar om igen med andra rundan står alla på noll igen oavsett placering i förgående final och det gällar att på nytt köra till sig en bra startposition i den avslutande finalen. Alla får köra lika mycket.

Tidsåtgång för upp till 24 pers är ca 80 minuter + omklädnad och genomgång. Räkna med ytterligare ca 60 min per 24 pers som tillkommer.

Samling ca 30 min innan bokad tid.

Monza GP

Individuellt race
450 kr / pers
Minimidebitering 8 pers

Monza- banan norr om Milano i Italien är klassisk Formel1 mark. Banan är känd för sina snabba lopp och håller den absoluta toppfarten i Formel1, drygt 369 km/h i en Williams/BMW.  För dig som har bråttom.

Ett Monza GP är ett sprint-race och består i all sin enkelhet av 10 min kval, samt en final på 10 varv. 

Om ni är fler deltagare än 24 st så delar vi in er i grupper där de bästa tiderna i respektive kval avgör startordning i finalen och vem som kör vilken final. Det blir två finaler istället för en. En B-final för de som har lyckats lite sämre i kvalet samt A-final för de som har lyckats bäst. Alla får köra lika mycket.

Tidsåtgång för upp till 24 pers är ca 30 minuter + omklädnad och genomgång. Räkna med ytterligare ca 30 min per 24 pers som tillkommer.

Samling ca 30 min innan bokad tid.

Le Mans

ILagtävling
Från 1.600 kr / lag
Minst 10 lag

Le Mans 24h är den klassiska biltävlingen i Frankrike där flera förare bildar ett lag och kör ett helt dygn, 24 timmar.

Riktigt så länge kör inte vi men upplägget är detsamma. Ett lag består oftast av 2-4 förare som kör en tävling på förutbestämd tid, ofta 1,5-2,5 timmar där första haltimmen är avsatt för träning. Det lag som har avverkat flest varv när tiden är ute – vinner tävlingen. Under loppet görs ett flertal obligatoriska depåstopp med förarbyte.

Tävlingen avslutas med prisutdelning med medaljer åt de tre främsta lagen. 

Tidsåtgång är bokad tid (vanligen 1,5 eller 2,5 tim) + omklädnad och genomgång.

Samling ca 30 min innan bokad tid.

Vanliga frågor om våra event

Priser för drop in är:

10 minuter – 170 kr.
2 x 10 minuter – 320 kr.
3 x 10 minuter – 470 kr.
4 x 10 minuter – 620 kr.
5 x 10 minuter – 700 kr. (Klippkort)

För att boka ett arrangemang bör ni minst vara 8 personer. Är ni färre kan ni ändå boka banan för er själva men vi har vi ett minimipris för en 1 timmes bokning på 4.800 kr. Tänk på att en bekräftad bokning är bindande!

Bokningsregler: Avbokning kan ske utan kostnad upp till 7 dagar innan bokad tid. Avbokning som sker mellan 7 dagar och 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av bokat belopp. Avbokning med mindre än 24 tim kvar till bokad tid debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokning pga av regn på Lockarps Gokartbana kan göras när som hels utan någon kostnad. Utebliven bokning, dvs ingen kommer och avbokning inte är gjord debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokningar kan endast göras till mail bokning@lockarpsgokart.se och är giltig först efter bekräftelse via mail.

Om ni är en grupp som vill köra minst ett en timmes arrangemang så är det bra om ni bokar det innan. I annat fall så behövs det inte. På startsidan så skriver vi vilka lediga tider som finns innevarande vecka. Under dessa tider kan ni komma och köra utan föranmälan, oavsett hur många ni är. Dessa lediga tider förändras så kontrollera dem innan ni kommer ut till banan.

Ni kan göra en bokning när som helst under normala öppettider men även mellan kl 13.00-17.00 på måndag och onsdag samt från kl 13.00 övriga vardagar.

Att köra i regn är riktigt roligt. Vi har regnkläder åt er som ni får låna. I de flesta fall går det bra att köra i regn men om det ligger mycker vatten på banan så måste vi tyvärr ställa in. Det är alltid upp till dig som är kund om ni vill köra i regn eller inte. Vill ni inte köra så ställer vi in eller försöker hitta en ny tid. Det kostar aldrig någonting om ni vill ställa in pga regn!