Säkerställ din körning!
Boka race i förväg!

Boka ditt företagsrace

Kick-off, månadsmöte eller kundevent? Det finns många tillfällen då man vill hitta på något kul och annorlunda mot det vardagliga. Ett gokartrace kan vara just en sådan sak som lyfter det till en ny nivå. Racen går att boka under våra normala öppettider och ofta kan vi även öppna tidigare på vardagar om det passar er bättre. Från kl 12.00 under Juli och Augusti resp kl 13.00 under övriga månader.

Är ni sugna på mat så kan vi erbjuda catering eller er alldeles egna grillmästare! Vi kommer med menyer här på sidan men sålänge så fyll bara i att ni vill ha catering eller grillning så återkommer vi.

Vi erbjuder även transport inom Malmö och till kranskommunerna. Skriv vart ni vill bli hämtade och vart ni vill bli avsläppta efter eventet.

Mat och transport bokar ni med fördel minst 5 dagar innan eventet äger rum.

Våra olika race

Daytona, Suzuka eller Le Mans? Det säger kanske inte så mycket mer än att det är namnet på legendariska racingbanor runt om i världen. Det är också namnet på våra race. Här kommer en kort beskrivning av dem.

Individuell tävling

Ni börjar med att bekanta er med bana och gokart under en träningskörning. På det följer två stycken kvalheat med startordning efter s.k. ”Engelsk lottning”. Sammantaget resultat från båda kvalheaten ger startordningen i finalen. Slutligen den stora FINALEN. Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. 
Tidsåtgång på banan är 1 timme för grupper upp till 24 pers samt 2 timmar för större grupper om 25 – 48 pers.

Individuell tävling

Ett Suzuka GP består av 10 min kval, samt en final på 15 varv. Sen upprepar vi allt en gång till och kör ytterligare ett kval på 10 min och en andra final på 15 varv. Första kvalet bestämmer startordningen i Final 1, andra kvalet bestämmer startordningen i Final 2. Vinnare är den som har lyckats bäst i de bägge finalerna sammanlagt. 
Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a. 
Tidsåtgång på banan är 1,5 timme för grupper upp till 24 pers samt 3 timmar för större grupper om 25 – 48 pers.

Lagtävling

2-4 personer bildar ett lag och delar på en gokart. Obligatoriska depåstopp med byte av förare. Vi börjar med 20-25 min träning, sedan är det race resterande del av tiden. Flest antal varv vinner.
Medaljer till 1:a, 2:a resp 3:a.
Lämpligt för 10-20 lag.
Tidsåtgång på banan 1,5 timme eller 2,5 timmar.

Tänk på att en bekräftad bokning är bindande!

Bokningsregler: Avbokning kan ske utan kostnad upp till 5 dagar innan bokad tid. Avbokning som sker mellan 5 dagar och 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av bokat belopp. Avbokning med mindre än 24 tim kvar till bokad tid debiteras med 100% av bokat belopp.
Avbokning pga av regn på Lockarps Gokartbana kan göras när som hels utan någon kostnad förutom under november – mars då vi har kåpor på och det går fint att köra i regn och ändå hålla sig varm och torr.
Utebliven bokning, dvs ingen kommer och avbokning inte är gjord debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokningar kan endast göras till mail bokning@lockarpsgokart.se och är giltig först efter bekräftelse via mail.

Alla former av race där ni har banan för er själva behöver bokas innan ni kommer. Vill ni även ha mat och/eller transport så behöver vi ha bokningen gärna 5 dagar innan.
Vill ni köra 10 minuterspass så går det bra att bara dyka upp på våra lediga tider för drop-in. Ni kör då tillsammans med andra kunder.

Bokningar kan göras när som helst under normala öppettider men även mellan kl 13.00-17.00 på måndag och onsdag samt från kl 13.00 övriga vardagar.

Vi har kåpor på våra gokartar under från november – mars. Det går fint att köra i regn och du sitter torrt och varmt även om det är busväder ute.
Resten av året så går det också bra att köra i regn. Vi har stänkskärmar över hjulen som tar bort det mesta av sprutet från banan och vi lånar ut regnoverallar som tar det mesta av det som kommer uppifrån. Skor är utsatt i regn så ta gärna med ombytesskor och strumpor eller ännu hellre ett par gummistövlar att köra i. Är ni inte alls sugna på att köra mestadels på sladd på en regnvåt bana så får ni förstås avboka utan någon kostnad.