Presentkort

Köp presentkort till någon du tycker om

Att ge bort ett presentkort som gåva är alltid uppskattat. Speciellt om det är en upplevelse och extra speciellt om det är en fartfylld sådan. Gokart ”tickar” alla boxar. Snabbaste och roligaste upplevelsen eftersom det är du själv som har kontrollen. 

Ett presentkort köper du genom att klicka på knappen och fylla i formuläret med belopp eller antalet körpass som önskas. Sedan mailar vi presentkortet till dig som tas med till gokartbanan när det ska användas. Betalningsinstruktioner får du i mailet, du betalar via Swish eller BankGiro. När pengarna har nått vårt konto så aktiveras presentkortet.

Köp presentkort hos Lockarps Gokart

Vanliga frågor om presentkort

Presentkortet gäller tom 31 Dec 2024

Egentligen inte. Presentkortet fungerar som kontanter så det går bra att ställa ut det på 50 eller 100 kr. Men vårt billigaste körpass är 170 kr så om mottagaren inte ska betala mellanskillnaden själv så är 170 kr lämpligt som minsta värde. Det vanligaste värdena är 300 kr eller 500 kr.

Vill man inte ha ett skrivet värdet på presentkortet kan vi lika gärna ange 2×10 min eller 3×10 min. 2×10 min kostar 320 kr medans 3×10 min kostar 470 kr.

Nej det behöver du inte, du kan spara det som är över. Tänk bara på att om du har ett presentkort på 300 kr och kör ett körpass på 10 min för 170 kr har du 130 kr över, dvs du får lägga till 40 kr vid nästa tillfälle du kommer.

Nej. Presentkorten är personliga.