En fartfylld upplevelse du sent glömmer!

Ett oförglömligt event

Ett lyckat event är ju så mycket. Det gör hela dagen men är också något att se fram emot innan och minnas efteråt. För oss är gokartan det själva huvudnumret men även mat och dryck bidrar till helheten. För lite större sällskap kan en bokad transport också bidra till upplevelsen.

Privat race

Är ni ett kompisgäng eller kanske ett släktkalas, en möhippa eller en svensexa?

Det finns många tillfällen då man vill ha banan för sig själv och bara rejsa mot varandra. Racen går att boka under våra normala öppettider och ofta kan vi även öppna tidigare på vardagar om det passar er bättre. Från kl 12.00 under juli och augusti resp kl 13.00 övriga månader.
På lördagar har vi två morgontider tillgängliga, kl 09.00 -11.00. 

Event och arrangemang
gokart event företag malmö lockarps gokart

Företagsevent

Vill du bjuda dina anställda eller kunder på en upplevelse utöver det vanliga?

Kick-off, månadsmöte eller kundevent? Det finns många tillfällen då man vill hitta på något kul och annorlunda mot det vardagliga. Ett gokartrace kan vara just en sådan sak som lyfter det till en ny nivå. Racen går att boka under våra normala öppettider men även…

Julbord

Årets snabbaste julbord

Nu är det snart jul igen och julbordserbjudandena haglar. Julbord och gokartkörning utomhus, inte den vanligaste kombinationen tror vi.
Alltså något som måste testas.

Tack vare kåporna på våra gokartar är man torr och varm oavsett väder. 

Transport Lockarps Gokart och Bergkvarabuss

Transport

Åk tryggt och punktligt med Bergkvara Buss

Tillsammans med Bergkvarabuss kan vi nu erbjuda transport både inom Malmö men också till kranskommunerna!

Svensexa, möhippa eller företagsevent? Vi ordnar transporten till banan samt vidare från banan efter avslutat evenemang.

Vanliga frågor om våra event

Tänk på att en bekräftad bokning är bindande!

Bokningsregler: Avbokning kan ske utan kostnad upp till 5 dagar innan bokad tid. Avbokning som sker mellan 5 dagar och 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av bokat belopp. Avbokning med mindre än 24 tim kvar till bokad tid debiteras med 100% av bokat belopp.
Avbokning pga av regn på Lockarps Gokartbana kan göras när som hels utan någon kostnad förutom under november – mars då vi har kåpor på och det går fint att köra i regn och ändå hålla sig varm och torr.
Utebliven bokning, dvs ingen kommer och avbokning inte är gjord debiteras med 100% av bokat belopp. Avbokningar kan endast göras till mail bokning@lockarpsgokart.se och är giltig först efter bekräftelse via mail.

Alla former av race där ni har banan för er själva behöver bokas innan ni kommer. Vill ni även ha mat och/eller transport så behöver vi ha bokningen gärna 5 dagar innan.
Vill ni köra 10 minuterspass så går det bra att bara dyka upp på våra lediga tider för drop-in. Ni kör då tillsammans med andra kunder.

Bokningar kan göras när som helst under normala öppettider men även mellan kl 13.00-17.00 på måndag och onsdag samt från kl 13.00 övriga vardagar.

Vi har kåpor på våra gokartar under från november – mars. Det går fint att köra i regn och du sitter torrt och varmt även om det är busväder ute.
Resten av året så går det också bra att köra i regn. Vi har stänkskärmar över hjulen som tar bort det mesta av sprutet från banan och vi lånar ut regnoverallar som tar det mesta av det som kommer uppifrån. Skor är utsatt i regn så ta gärna med ombytesskor och strumpor eller ännu hellre ett par gummistövlar att köra i. Är ni inte alls sugna på att köra mestadels på sladd på en regnvåt bana så får ni förstås avboka utan någon kostnad.