Boka din konferens

Konferens och gokart

Få lite fart på konferensen

Varför inte kombinera lite nytta med nöje. Ett personalmöte eller kundmöte i samband med gokartkörning gör ju arbetsdagen så mycket roligare. Vi har ett 55 kvm stort konferensrum med 65″ storbilds-TV, whiteboard och blädderblock. Upp till 30 pers sittandes vid bord eller 45 pers vid ”bio”-sittning. Enhetspris 800 kr oavsett hur länge ni behöver det (i samband med gokartkörningen). Vill ni ha fika så fixar vi det förstås också. 

Konferens Lockarps Gokart

Vanliga frågor om konferens

Vi har en 65″ storbilds-TV som syns väl från hela rummet. Anslutning görs med vanlig HDMI-kabel som vi tillhandahåller.

Ni kan vara upp till 30 pers sittandes vid bord. Vid ”bio-sittning” utan bord kan ni vara några fler, upp till 45 pers men då konferensrummet är på 55 kvm så blir det ganska trångt.

Fika kostar 35 kr per person. Då ingår det kaffe, en dricka och en kanelbulle eller motsvarande i priset. Bokas i samband med att konferensen bokas.

Ja, det finns till alla deltagare.

Vi har samarbete med en duktig cateringleverantör så det kan vi ombesörja. Ett populärt upplägg är att vi börjar med lunch, sedan kör gokart för att runda av med lite fika efter prisutdelningen.

Ja! Lämpligast är att ni bokar konferensrummet i samband med att ni bokar gokartkörningen. Ev mat och fika bokas lämpligen samtidigt men antalet personer kan uppdateras någontills två dagar innan körningen då det ofta tillkommer eller avviker någon person.